Type vakanties

Ga je voor een zonvakantie, dan gaan we kijken naar de beste mogelijkheden op het gebied van landen waar de zon en de zee het aantrekkelijkste zijn. Zie jij het al voor je, lekker met een drankje op het strand zitten met uitzicht op de zee? Of het nemen van een frisse duik in de zee? Heerlijk relaxt de dag doorkomen, niets hoeft, alles kan. Gelukkig kunnen zonvakanties het hele jaar door geboekt en samengesteld worden. Via mijn website staan diverse voorbeelden van zonvakanties die te plannen zijn. Uiteraard kunnen jouw vakantiewensen hieraan toegevoegd worden.
Ben jij meer een avontuurlijk type en ben je op zoek naar een safaritrip? Dan zijn landen zoals Afrika een must om jouw reis naartoe te plannen. Ook hier staan enkele voorbeelden van reizen op mijn website, zodat je een idee krijgt in wat mogelijk is. Zelf heb ik diverse reizen in Afrika gemaakt, waarbij ik jouw graag meeneem ik enkele reisvoorbeelden die te maken zijn. Hierbij ook denkend aan vaccinaties die nodig zijn voor betreffende landen en bijvoorbeeld een visa aanvraag.
Maar ook stedentrips behoort tot mijn specialiteiten. Niets mooier dan op reis te gaan en een stad of diverse steden te bezoeken. Zo wordt je meegenomen in de gewoonten en culturen van een land en kan ik, samen met jou, de reis zo samenstellen dat je op plekken komt waar je normaliter niet snel komt. Ook denk ik graag met je mee als je een huwelijksreis wilt maken of een mooie reis door Amerika. Kortom, voldoende mogelijkheden!