Reizen op maat

Door mijn uitgebreide netwerk, kunnen we op een mooie manier samen kijken naar het samen stellen van diverse reiscomponenten, zoals jouw verblijf, de vlucht, eventueel autoverhuur, af te sluiten verzekeringen en het maken van diverse excursies. Daarnaast is zelfs begeleiding mogelijk tijdens de reis door lokale gidsen. Het is mijn kracht om jou kennis te laten maken met mooie landen. In een persoonlijk gesprek luister ik goed naar jouw wensen en behoeften, waardoor jij jouw unieke reisbeleving kunt beleven en mooie herinneringen kunt maken.
Aan de hand van bovengenoemde, kunnen we een reisvoorstel op maat maken, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met het aantal personen die mee gaan en, niet onbelangrijk, het budget dat je voor ogen hebt. Omdat ik niet gebonden ben aan aangeboden reizen door een reisorganisatie, kan ik de reis samenstellen zoals je dit graag wilt zien. Ik heb vele samenwerkingen met lokale betrouwbare partners, waardoor scherpte inkoop van reizen mogelijk is. Zo hoeft jouw samen te stellen reis helemaal niet zo duur te zijn en ben je vaak nog vele malen goedkoper uit dan als je de reis via een reisorganisatie boekt.