Hoe werkt het?

Uiteraard is het ook altijd mogelijk mij te bellen tijdens kantooruren of mij een mail te sturen. Zodra ik jouw offerte aanvraag of persoonlijk verzoek heb ontvangen, maak ik graag met jou een persoonlijke afspraak om samen in contact te komen om de reis samen te stellen die past bij jouw wensen en behoeften. Door de verkregen informatie, kan ik een samengestelde reis samenstellen.
Binnen een week ontvang je hierover de eerste offerte. Deze offerte is nog te verfijnen, indien er nog specifieke wensen bijkomen. Indien je akkoord gaat met de offerte, kunnen we de samengestelde reis vastleggen en kan jouw vakantie beginnen! Mocht het zijn dat je, na het uitbrengen van de offerte en goedkeuring, toch nog specifieke wensen hebt, dan is dit altijd mogelijk deze kenbaar te maken aan mij. Samen kunnen we dan kijken hoe we deze wens(en) in kunnen vullen en wordt wederom de offerte aangepast.